От септември до юни цялото семейство живее в училищен ритъм.

...
От септември до юни цялото семейство живее в училищен ритъм.
Коментари Харесай

Как да имате успешна учебна година

От септември до юни цялото семейство живее в учебен темп. Макар родителите да са минали своята ученическа възраст, в този момент дават отговор за подготовката и спокойното осъществяване на образователния развой на децата си.

А те, същите благи деца, живеят във времена, в които условията, изпитите и упованията на родителите са в пъти по-високи.

Вече е значимо освен да се справяш добре в учебно заведение, само че и да вървиш на разнородни извънкласни занимания, да не оставяш на назад във времето спорта и здравословното хранене и да имаш „ готин “ външен тип.

Макар всичко да звучи доста мъчно за образуване и стиковане, с малко помощ от Kaufland на фамилията ви ще му остава доста свободно време за същински значимите неща като радостна вечеря, време за учене и излизане с другари.

Ето какво имаме поради

Седмично меню, като не забравяме пресните плодове и зеленчуци

 учене учебно заведение деца родители iStock

За да улесните всекидневието си, е най-добре да извършите меню за цялата седмица – какво ще приготвяте за закуска и вечеря. Така ще знаете какво да напазарувате авансово, ще следвате листата и няма да се постанова да се чудите всеки ден какво да сготвите за вечеря.

Като прибавим към това и обстоятелството, че в на щандовете на Kaufland можете да намерите над 280 типа плодове и зеленчуци - както локални сезонни по този начин и екзотичните папая, авокадо, звезден плод, разнообразното и здравословно меню става лесна задача.

А хубавата храна е гаранция за здрави деца, които имат всички предпоставки да разпрострат капацитета си.

Всичко належащо за ученика – още веднъж от Кауфланд

През 2019 Кауфланд усили ученическия си подбор с над 20% и дружно със седмичния пазар на хранителни артикули можете да попълните неналичията в ученическата раница – от химикалките до моливите и блокчетата за изобразяване.

 учене учебно заведение деца родители iStock

Така учениците у дома ще са спокойни, че разполагат с всичко належащо за учебните планове и ще могат да се концентрират върху самите задачи, вместо в последния миг да се търсят лепилото и ножицата.

И облеклата би трябвало да са качествени

Това, за което всички родители са единомислещи с децата си е, че облеклата би трябвало да са качествени. Да са комфортни за носене, от меки на досег платове, без нездравословни бои и с забавен дизайн. Точно такива са сериите дрехи от личната марка на Кауфланд Hipp&Hopps.

 учене учебно заведение деца родители iStock

Всички артикули под личните марки на Kaufland България бяха посочени и като образец за „ безусловно най-високо равнище на качество “ от 1200 индивида, участващи в представителното и без значение пазарно онлайн изследване Qudal – Quality Medal за артикули под лична марка – България 2018/2019, проведено от ICERTIAS. В резултат организацията присъди златен орден за качество Qudal с пет звезди.

Така, единствено с едно посещаване в Kaufland сте „ обезпечели “ всекидневието на фамилията си, като по този метод ще ви остане свободно време – на вас за заниманията ви, а на децата ви – да се концентрират върху ученето.

А в края на годината ще можете да се поздравите за сполучливия й край.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР