От СДВР искат отсега нататък пътните полицаи стриктно да си

...
От СДВР искат отсега нататък пътните полицаи стриктно да си
Коментари Харесай

СДВР: До тук с либералното отношение

От Столична дирекция на вътрешните работи желаят занапред нататък пътните служители на реда прецизно да си извършват полицейските задания , отговорностите, както е по всички указания и както е във всички развити европейски страни.

Затова настоя комисар Борислав Муеров на брифинг, отдаден на случая, зародил в неделя в столичния квартал " Дружба ".

Той акцентира, че до момента органите на реда са имали много демократично отношение за безконфлитно разрешаване на такива обстановки. Това към този момент трябвало да бъде променено.

" Няма очевидци на самото пътно-транспортно произшествие ", посочи той.

Полицията си е свършила работата , увери Муеров.
 33-годишен атакува пътен служител на реда в столичния квартал
33-годишен атакува пътен служител на реда в столичния квартал " Дружба "

Полицаят е потърпевш при задържането му

Оформени са всички документи на нарушителя и той е арестуван за 24 часа. Случаят е предаден на Софийската районна прокуратура.

На въпрос нарушен ли законът от това, че на записите се вижда единствено патрулката, само че не и лицата на пътните служители на реда, Муеров означи, че не вижда нарушаване на закона.

Няма очевидци по случая. Единствените очевидци са хората от отсрещната страна на улицата, които са удостоверили агресивото държание от ответната страна, съобщи Муеров.

Той напомни, че на 20 януари, е бил получен сигнал в " Пътна полиция " и е ориентиран екип в столичния квартал " Дружба " за злополука. Пристигналият полицейски екип на място открил случая, след което са почнали обработката на документите на едно от лицата.

Тогава са били снимани от непосредствена непосредственост от един от участниците в злополуката дейностите на полицейските чиновници. По разпореждането на полицесйките чиновниците, той не се е стреснал от направената забележка от служителите на реда, а се е обърнал и с лакът е блъснал служителя на реда.

При рухването на земята служителят на реда си е наранил дланта и пръстите на ръката. Лицето е арестувано в Осмо районно, а полицейският чиновник има лека телесна щета. Освидетелстван е, че случаят е станал по време на осъществяване на отговорностите си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР