От СДС искат да отстранят хората с различно мнение. Изключват

...
От СДС искат да отстранят хората с различно мнение. Изключват
Коментари Харесай

Дончо Златев, СДС: Не може да сме в парламента и да нямаме една пресконференция там

От Съюз на демократичните сили желаят да отстранят хората с друго мнение. Изключват хора от 4 регионални структури, както и от редица общински организации, още веднъж инакомислещи. Почти е била затрита цяла София-област, Благоевград-област, които имат доста положителни резултати на локални избори и то независими. Очевидно, че има един подобен развой на изчистване на сметки. Това разяснява ръководителят на СДС-Бургас Дончо Златев в ефира на " Честно казано ".

" Причината е идната конференция на Съюз на демократичните сили в събота, на която се цели с болшинство да бъде избран отново още веднъж ръководителят Румен Христов без да се изкаже някакво друго мнение от това, което има управлението. Нещата в Съюз на демократичните сили датират от няколко месеца, от последните избори. Входирах Националния изпълнителен съвет да подаде оставка. Причината беше обикновена. В рамките на година от 40 000 гласа за претендентите на Съюз на демократичните сили ние паднахме на 13 000 гласа ", разяснява той.

По думите му водачите бягат от отговорност. " Не може да сме парламентарна партия и да нямаме нито една конференция в Народното събрание. Официално сме с трима депутати в Народното събрание ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР