От самото начало новият сезон донесе много емоции на 24-годишния

...
От самото начало новият сезон донесе много емоции на 24-годишния
Коментари Харесай

Български волейболист свали 15 кг

От самото начало новият сезон донесе доста страсти на 24-годишния разпределител Георги Топалов, който реши да внесе смяна в живота си. Волейболистът на Хипо Тирол Алпен Волейс Унтерхахинг смъкна съвсем 15 кг от персоналното си тегло, под зоркото око на персоналния си кондиционен треньор Мартин Пьодер (многократен първенец на Италия с Тренто) и съчетавайки здравословно хранене с ежедневни тренировки. За 3 месеца Жоро реализира съвършени (по наше мнение) резултати. Това го стимулира да продължи да работи за усъвършенстването си.

" Видимо съм още надалеч от върхова форма, само че съм разчувствуван да видя по какъв начин ще наподобявам и играя, когато доближи цялостния си физически капацитет ", показа Топалов за BGvolleyball.com .

 topalov_georgi_change  now_before_topalov

Кадрите в обществените мрежи впечатляват приятелите и почитателите на разпределителя и събират голям брой утвърждения и мнения. Особено внимание обаче притегли последният фотос, оповестен в персоналния му Instagram профил, който сигурно е разтуптял сърцата на почитателките му.

 georgi_topalov_003
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР