От ресторанта са категорични, че натравянето не е от тяхна

...
От ресторанта са категорични, че натравянето не е от тяхна
Коментари Харесай

Навръх 3 март Мисис Бургас и мъжът й се натровиха с рибай стек в 5-звезден комплекс на Пампорово

От ресторанта са безапелационни, че натравянето не е от тяхна храна, тъй като качеството на продуктите било цел номер 1

Актуалната носителка на короната Мисис Бургас Татяна Ламбова и брачният партньор й – предприемачът Иван Ламбов потърсиха Флагман.бг, с цел да алармират за неприятно прекарване в зимния курорт Пампорово.

Семейството резервирало ски уикенд в от 1 до 3 март, само че вместо на сантиментална отмора двамата се озовали в Спешното поделение на УМБАЛ „ Пълмед “ в Пловдив единствено няколко часа след настаняването си в петзведния спа комплекс.

Ето какво ни описа Иван Ламбов, бургаски предприемач, брачен партньор на Татяна Ламбова:

„ Познаваме като бранд ****. Заради това нямахме никакви съмнения къде да отидем. Още след настаняването си в хотела отидохме на вечеря. Аз си поръчах пилешко филе, а брачната половинка ми – телешко рибай стек.

Татяна употребява единствено няколко хапки и ме попита дали и съгласно мен филето не е положително. Пробвах го и фактически имаше чудноват усет.

Миризмата беше особена, като че ли бе негоден. Веднага го върнахме и се качихме в стаята.

След малко се появиха първите по-сериозни проблеми на Татяна – тя стартира да повръща.

Опитах се да й оказа помощ и по-късно слязох в ресторанта. Попитах шефката какво тъкмо са ни сервирали. Тя твърдеше, че не може да е от месото, че има документи и до момента не са имали проблеми.

Докато говорех с нея я накарах да опитва порцията – тя отхвърли. В един миг и при мен започнаха да се появяват признаците на хранително натравяне. Качих се в стаята, Татяна към този момент беше доста зле.

Изобщо не вярвам на лечебните заведения в Смолян и незабавно тръгнахме към Пловдив. По пътя спирахме 7-8 пъти, с цел да повръща.

Стигнахме до УМБАЛ „ Пълмед “, одобриха ни в незабавното поделение. Направиха ни ехография на жлъчката и стомаха.

И двамата ни сложиха на системи. Бяхме там към 3 часа, останахме вечерта на хотел, след което се прибрахме назад в Бургас.

Сега се лекуваме с един куп хапчета. Още в първия работен ден считам да пусна сигнал още в първия работен ден до Агенцията по сигурност на храните в Смолян, ще приложа всички амбулаторни листове “.

Продължени в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР