От рекламното промо на Ергенът научваме, че варненската блондинка Магдалена

...
От рекламното промо на Ергенът научваме, че варненската блондинка Магдалена
Коментари Харесай

Финалистката Маги от „Ергенът” била гадже на Слави

От рекламното промо на „ Ергенът ” научваме, че варненската русокоска Магдалена Томова от първата си среща с Алекс Младенов се е влюбила в него от пръв взор. Тя е известна в обществените мрежи тъй като е коронована през 2006 г с купата „ Мис Варна ”.

Във визитката си хубавицата се показва като мечтателка, водеща по малкия екран и обожател на пътешествията. Освен това Маги е първа приятелка с Маги Джанаварова. И тя има дъщеричка от предходна връзка.

Само, че лъснаха още пикантерии от близкото минало на Томова, с помощта на уеб страницата „ бг мама ”. Коментиращите разкриват, че Маги е била бивше гадже на Дългия. Те се майтапят, че Слави Трифонов, който пусна ария за Френската гимназия и новия ерген са били баджанаци. Алекс Младенов е учил във френското школо и бил водеща фигура по това време на учебния хор. Не са ясни детайлности от връзката на Дългия с русокоската, само че се знае, че харесва руси варненки и  гимназистката си  спечелила място в любовното му тефтерче.

Според други Магдалена Томова е стигнала до финала на любовното риалити с още една самотна майка с дете. Която се споделя Надя Вишева, както и с още една. Която за в този момент е тайнственост. Почитателите на сантименталното шоу могат единствено да гадаят коя участничка е избрал синеокият предприемач.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР