От Регионалната здравна инспекция излязоха с подробности за новозаразените с

...
От Регионалната здравна инспекция излязоха с подробности за новозаразените с
Коментари Харесай

От РЗИ-Враца казаха откъде са новозаразените с COVID-19 в областта

От Регионалната здравна ревизия излязоха с детайлности за новозаразените с COVID-19 във Врачанско.
За миналото денонощие са оповестени 22 нови случаи на заболели от ковид в област Враца.
Двама са инфектираните в община Борован. В МБАЛ – Бяла Слатина е настанена за лекуване 77-годишна жена от с. Малорад, а на домашно лекуване е 66-годишна жена от Борован.
В община Бяла Слатина са открити 4 лица. В МБАЛ – Бяла Слатина са приети в болница 31-годишен мъж от с. Бъркачево и 50-годишна жена от Бяла Слатина. 18-годишен юноша и 48-годишна мъж от Бяла Слатина са на домашно лекуване.
В община Враца, на домашно лекуване след позитивни проучвания за COVID-19 са две дами, на 45 година и 74 година, както и петима мъже, на възраст сред 35 година и 80 година от Враца, а в Тубдиспансера е настанен за лекуване 71 година мъж от с. Вировско.
В община Козлодуй, на домашно лекуване е 29 година мъж от с. Хърлец, а в МБАЛ „ Св. Иван Рилски “- Козлодуй е настанен за лекуване 50-годишен мъж от атомния град.
Четирима са инфектираните от община Криводол. Двама от тях са приети в болница в Първа частна МБАЛ – Враца – 86-годишен мъж и 74-годишна жена от Криводол. На домашно лекуване са 21 година жена от с. Големо Бабино и 47 година жена от с. Ракево.
По един нов случай е открит в общините Мездра и Оряхово. С коронавирусна зараза са 70 година жена от с. Зверино и 72 година жена от с. Селановци.
Активните случаи в област Враца все още са 334, като в болнични заведения са настанени 48 болни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР