От раздялата на София Вергара и Джо Манганиело изминаха няколко

...
От раздялата на София Вергара и Джо Манганиело изминаха няколко
Коментари Харесай

И Джо Манганиело показа новото си гадже

От раздялата на София Вергара и Джо Манганиело изминаха няколко месеца и наподобява че всеки върви по своя път, без да поглежда с яд обратно. Актрисата от Griselda към този момент доста пъти показва обществено връзката си с хирурга Джъстин Салиман.
 София Вергара с истината за развода си Джо Манганиело
Истината за развода на София Вергара и Джо Манганиело

Над половин година след раздялата

Сега пристигна ред и на 47-годишният Манганиело да покаже в персоналния си Instagram профил новата жена до себе си. Това, несъмнено, е Кейтлин О`Конър, с която той беше забелязван нееднократно, в това число и на публични събития.

Сега обаче артистът от " Професия стриптийзьор " показа в сторита в Instagram фрагменти от Деня на влюбените. На една от фотосите Джо и Кейтлин са в публиката на концерт на Tool в Лос Анджелис, а на идващите две театралничат до букет с червени рози.

Връзката сред Манганиело и 34-годишната Кейтлин О`Конър стартира през септември 2023 година, напомнят People. Два месеца по-рано той и София Вергара оповестиха, че се развеждат.

Джо Манганиело и се появиха за първи път като двойка на публично събитие през декември, когато участваха на благотворителната церемония на фонда Children of Armenia в Ню Йорк
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР