От ръководството на Специализираната прокуратура вчера бяха проведени действия по

...
От ръководството на Специализираната прокуратура вчера бяха проведени действия по
Коментари Харесай

Tрима са привлечени като обвиняеми за нападението над Слави Ангелов

От управлението на Специализираната прокуратура през вчерашния ден бяха извършени дейности по следствието за побоя над Слави Ангелов. В качеството на обвинени са привлечени 3 лица за незаконно съдружие за причиняване на телесни повреди на журналиста и за поведение на високорискови субстанции, стана ясно на ексклузивен брифинг на прокуратурата по отношение на побоя над Ангелов.
"Те са привлечени за 3 обособени закононарушения ", съобщи основният прокурор Иван Гешев.
"Въпреки изключителното състояние сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, взаимно с наблюдаващите прокурори работиха интензивно и считам, че в извънредно рационален период са събрали нужния размер доказателства ", сподели още той.
"Още на 10-ия ден имаше обвинени лица за осъщественото закононарушение, само че беше належащо софтуерно време за събиране на нужния размер доказателства, които да устоят в хода на една правосъдна процедура и да се стигне до неоправдателни присъди ", сподели Гешев.
Той добави, че този случай е бил предпочитан.
Припомняме, че при спецаксция в столицата бяха задържани 7 души, измежду които ММА бойци от футболни агитки. Причината е съмнението, че те са забъркани в побоя на журналиста Слави Ангелов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР