От Ръководството на Лидл България изпратиха официално становище относно появилите

...
От Ръководството на Лидл България изпратиха официално становище относно появилите
Коментари Харесай

Няма отровен мед по магазините, категорични са от търговска верига

От Ръководството на Лидл България изпратиха публично мнение по отношение на появилите се изявления в медиите по отношение на качеството на мед "Родна Стряха ":

"Ръководството на Лидл България би желало да съобщи, че изнесените в тях изказвания са безусловно погрешни. Продуктите от двете партиди, посочени в изявленията, са изпратени за разбор в упълномощени лаборатории в Германия. Получените резултати не демонстрират никакво отклоняване в наличието на съответния артикул, което изрично опровергава изнесената информация.

Лидл България ползва извънредно прецизна система за сигурност, качество и надзор на храните, която даже надвишава нормативните условия за страната, за да се подсигурява качеството и сигурността на предлаганите продуктите. Компанията организира регулярни одити и инспекции, в това число изключителни и изненадващи такива на снабдители си.

Като виновна компания, чийто главен приоритет е качеството и сигурността на продуктите и здравето на потребителите, компанията подхваща дейности по всеки подаден сигнал. Непосредствено след приемането на сходен сигнал неотложно се взимат всички нужни ограничения и се привеждат в деяние процедури за инспекцията му. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР