От пускането си на пазара в края на 2017 г., Citroen

...
От пускането си на пазара в края на 2017 г.,
Citroen
Коментари Харесай

Лифтинг за Citroen C3 Aircross

От стартирането си на пазара в края на 2017 година, Citroen C3 Aircross бе продаден в към 330 000 екземпляра. Французите желаят да продължат историята на триумфа на компактния си SUV и да представят актуализация на пазара, която ще се предлага от юни 2021 година Сега моделът ще бъде още по-изразителен, по-индивидуален и по-удобен, дават обещание от Citroen.

Повдигнатият вид на C3 - Aircross е оборудван с последното поколение двигатели на групата PSA. Това са PureTech 110 с шестстепенна механична предавателна кутия и PureTech 130 EAT6, които се предлагат като бензинови модели. Дизеловите двигатели BlueHDi 110 също с шестстепенна механична предавателна кутия и BlueHDi 120 EAT6 допълват гамата на модела.

Citroen C3 Aircross предлага компактни размери и се отличава с типични атрибути на SUV като висока позиция на седене, защитни елементи на каросерията начело и откъм гърба, големи колела и обилно пространство. Промените в дизайна се характеризират с новата предница, която употребява неща от дизайна на концептуалния автомобил Cxperience. Еко-LED фаровете, удълженият хромиран двоен ъгъл, новата решетка на радиатора и новите сребристосиви защитни детайли с цветни елементи също определят по-свежия външен тип на лифтирания модел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР