От публикация в "Уикенд" става ясно, че Генка и останалите

...
От публикация в "Уикенд" става ясно, че Генка и останалите
Коментари Харесай

Скандал! Генка Шикерова готвила в апартамента на сестра си в "Черешката на тортата", а не в своя!

От обява в "Уикенд " излиза наяве, че Генка и останалите членове на семейството й живеят в 3 жилището, ситуирани един под различен, в лъскава фамилна кооперация.

Вероятно, с цел да не видят първокласните мебели и скъпите продукти в личното й пространно жилище, Генка е държала фотосите от кулинарното предаване да бъдат снимани в другото, което е на нейната сестра.

Интересното в тази ситуация е, че "топ проверяващата журналистка " демонстрира по-силни умения към тиганите с пържоли и пържени картофи, в сравнение с в занаята. Генка с лекост може да забърка някоя гозба, а по-късно да й постави всевъзможни типове меродии.

В същото време тя и сътрудниците й се възмущаваха извънредно доста от терасата на досегашния ръководител на КПКОНПИ Пламен Георгиев, която на фона на нейния разкош е като кълка от кокошка.

Неотдавна Генка бе освободена от Нова телевизия, където получаваше голяма месечна заплата в подмяна на извънредно скромна продукция. Което на процедура демонстрира, че е доста по-добре Генка да си стои по-близо до чиниите, в сравнение с до студиото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР