От Продължаваме промяната“ отказаха да се вслушат в разумните предложения

...
От Продължаваме промяната“ отказаха да се вслушат в разумните предложения
Коментари Харесай

Росица Кирилова: Инфлацията е двойна и това се дължи на ПП

От „ Продължаваме промяната “ отхвърлиха да се вслушат в рационалните оферти на ГЕРБ, съобщи претендентът за народен представител

" Всеки, който желае да промени метода си на живот към по-добро, не би трябвало да поглежда към тази смяна. "

Това съобщи претендентът за народен представител от ГЕРБРосица Кирилова, съобщи.

Тя иронизира думите на Кирил Петков, че пред кабинета му са чакали 600 вложители.

„ Не съм чула един от тях да е отишъл в Монтана, Видин, Враца. Не зная един от тях да е направил инвестиция в България. Имате ли електрически автомобил от Ловеч? Нямате. Тази инвестиция беше необятно оповестена и всички медии говореха за нея повече от месец, по този начин и не се осъществя “, сподели Кирилова.

Тя акцентира, че акцията в действителност ще бъде лесна, тъй като може да изброява през целия ден всичко това, за което „ Продължаваме промяната “ са излъгали българското общество.

На въпрос кой е отговорен за това, че има високи цени, Кирилова отговори: „ Като цяло е отговорно ръководството на хора, които имат пристрастености към машинация. Те излъгаха българското общество с обещанията си, с претенциите си за експертиза, с претенцията си за познаване на икономическия развой, с претенциите си, че знаят всичко за еврозоната. Тези хора бяха срещу влизането на еврозоната, помните изявленията на Асен Василев. Сега внезапно чуваме, че би трябвало да влезем в еврозоната, с цел да овладеем инфлацията “.

Кирилова съобщи, че инфлацията в България, която е двойна на тази в еврозоната, се дължи на това, че „ Продължаваме промяната “ не знаеха по какъв начин да ръководят и не пожелаха по никакъв метод да се вслушат в рационалните оферти на ГЕРБ. „ Ако бяхме овладели енергийния потрес още в самото начало, с цел да може бизнесът да бъде обезщетен и силата да не бъде влагана в цената на продуктите, нямаше да имаме такава инфлация. Тогава управляваше Политическа партия “, добави Кирилова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР