От Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ се опитват да заблудят българското

...
От Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ се опитват да заблудят българското
Коментари Харесай

Радостин Василев пусна записи и заяви: ПП-ДБ искат да заблудят народа, че не са в коалиция с ГЕРБ

От „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ се пробват да заблудят българското общество, че не са в коалиция с ГЕРБ. 

Това съобщи депутатът Радостин Василев , който през днешния ден даде конференция, на която разгласи, че напуща парламентарната група на обединяването. Той пусна изрезки от записани диалози на Националния съвет на ПП-ДБ, на които съгласно него се чува по какъв начин Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов правят изменничество над българския народ и притежателите си гласоподаватели. По думите му цялата среща е траяла над четири часа и той даде обещание да изпрати цялостния запис до българските медии.

„ Щом приказват по този метод на Национален съвет, въобразявам си какво си споделят скрито Кирил Петков и Асен Василев. Те евентуално са изплашени от други записи, с които аз не разполагам, тъй като влизат в областта на жълтото. Според мен дейностите на Кирил Петков демонстрират, че или е подвластен, или го държат с нещо, или е изплашен, или е алчен или просто е доста малоумен “.

Според Радостин Василев сходна коалиция поставя края на „ Продължаваме промяната “ като план , защото това изменничество няма да бъде простено от техните гласоподаватели, които са дали своят вот за тях, като съпротива точно на ръководството на ГЕРБ.

„ Това за мен е най-чистият вид да дадеш страната на съветската агитация. Преди няколко дни Асен Василев сподели, че възможна коалиция с ГЕРБ ще трансформира „ Възраждане “ в първа политическа мощ. След като тъкмо това се случва, стартирам да се чудя дали тези хора не са някакви шпиони на Русия. “

Той добави, че откровено се надява, че в ПП-ДБ има задоволително почтени хора, които няма да поддържат тази коалиция и тя няма да се случи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР