От президентството говорят с позиция, която изцяло кореспондира с Русия.

...
От президентството говорят с позиция, която изцяло кореспондира с Русия.
Коментари Харесай

Цветанов: От президентството говорят с позиция, която изцяло кореспондира с Русия

" От президентството приказват с позиция, която напълно кореспондира с Русия. Да видяхте позиция, която да кореспондира с тази на Фредерика Могерини, която споделя, че е това е следващият опит за химическа офанзива против народа на Сирия? Затова всички са солидарни с ударите, които са били прецизни, по обекти, които създават химически субстанции. " Това съобщи вицепремиерът и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на bTV.
" Всички се усетиха, че са създали огромен гаф. За всички е ясно, че той гледа на Изток, че саботираше процеса за модернизацията в армията. Всички държави-членки на НАТО, прилежащи на България модернизират и закупуват F-16. Правят се сондажи за закупуване на F-35. Никой не приказва за " Грипен ", добави още Цветанов.
Той увери, че страната ни е била известена от сътрудниците за ударите против Сирия. Припомняме, че и военният министър Красимир Каракачанов, и външният Екатерина Захариева не потвърдиха да сме получили публична информация.
В коментар на думите на вицепрезидента Илияна Йотова, която съобщи, че работата му е да следи какво споделя президентът, Цветанов сподели: " Тя ми наподобява доста обезпокоена, стартира да приказва безредно и да дава оценка. Никога не съм приклякал да целувам ръката на представител на непознато изповедание. Моята работа като народен представител е да давам мнение и да пазя евроатлантическите полезности. Ще подлагам на критика Радев, когато се отклоняваме от единствения път за развиване на България. "
Цветанов загатна, че депутатите от ГЕРБ отделят от заплатата си, с цел да оказват помощ на деца в потребност, само че не конкретизира, с цел да не се схване това като популизъм. Той разказа и случай, в който обществено слаби са финансирали с помощите си предизборната акция на Румен Радев с 400 лева
По мотив ареста на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева, Цветанов съобщи, че изяло поддържа напъните на институциите в битката с корупцията: " Толерирам нападателните дейности на прокуратурата, с цел да може да се противодейства на корупцията – желаеме ли да се борим с корупцията или да я съхраняваме? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР