От президента Радев зависи дали ще са честни изборите. Предпоставка

...
От президента Радев зависи дали ще са честни изборите. Предпоставка
Коментари Харесай

Борисов: От Радев зависи дали изборите ще са честни

От президента Радев зависи дали ще са почтени изборите. Предпоставка за такива има, уповавам се служебното държавно управление да се оправи добре. Това съобщи пред кореспонденти в Поморие водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той уточни, че според от изборния резултат ще дойдат и разновидностите за сформиране на кабинет.

Борисов установи, че страната ни е огромен производител на електрическа сила и да се приказва за безценен ток в България било  " закононарушение ". " Трийсет дни откогато ги няма Киро и Асен, цените на бензина и нафтата падат с 30 %, при същата цена на барела. Работили са да ощетяват българския народ. Просто ги няма " Промяната " и се възстановява всичко в страната, хаосът стартира да изчезва ", смята водачът на ГЕРБ. " В сряда ще извадим лъжите им за брутния вътрешен артикул. Ще го съпоставим с този по време на нашето ръководство, при същите рецесии - финансова, коронавирус ", добави той. 

В Поморие Борисов посети Музея на солта. Той също по този начин се срещна с група деца от най-засегнатите региони в Украйна, който са на детски лагер в града благодарение на ГЕРБ. Разговаря и с представители на украинската общественост в региона и се разгласи за по-бърз завършек на войната в Украйна
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР