От предястията не пропускайте да сложите на масата зелена салата.

...
От предястията не пропускайте да сложите на масата зелена салата.
Коментари Харесай

Ето Ги Задължителните Гозби За Новогодишната Трапеза!

От предястията не пропускайте да сложите на масата зелена салата. Нейната символика е на естествената естетика. Тя ще ви зареди с огромна доза шанс, здраве и дългоденствие.

Сред десертите преди всичко е гроздето. След 12 часа хапнете най-малко едно зърно от чудесния плод. То символизира силата и здравето. Така, че не забравяйте да го сервирате в Новогодишната нощ.

Задължително на масата би трябвало да участва някакъв сладкиш. За предпочитане е тортата. Заради съдържаното в нея огромно количество захар ще имате една сладка и неповторима 2017 година, предават от blitz.bg.

А ето и няколко съвета по какъв начин да създадем празничната маса по красива и уютна. Дори да не сме поканили посетители не би трябвало да забравяме някои златни правила.

Изберете завивка и салфетки от гамата на топлите тонове. За предпочитане това са оранжевите, жълтите или алените.

Не забравяйте да сложите свещи. Само, че изберете по ниски с цел да не се попречва контакта сред сътрапезниците, написа разкрития.ком.

Алкохолните питиета се сервират преди поднасянето на главното меню. Не забравяйте и да отсервирате старите чаши преди да поднесете идващото пиво.
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР