От “ предложихме друг критерий, който да изкарва като кандидати

...
От “ предложихме друг критерий, който да изкарва като кандидати
Коментари Харесай

Костадинов: Да се излъчат кандидати, които няма да предизвикват реакция „Този не“, а „Този кой е?“


От „ “ предложихме различен аршин, който да изкарва като претенденти за ръководител на Народното събрание лица, които нямат политически опит. Лица, даже да са за първи път в Народното събрание и да нямат биография, която да ги е сблъсквала с политически съперници “, сподели в пленарна зала водачът на „ “.

„ Решението, което ние предложихме и което ще защитим, продължава да бъде да се излъчат претенденти, които няма да провокират реакция „ Този не “, а реакция „ Този кой е? “, сподели още Костадинов.

В тази връзка „ “ също отдръпнаха кандидатурата на Петър Петров предвид на това, че е политическа фигура макар опита си.

От „ “ считат, че индивидът, който бъде определен за ръководител на Народно събрание, не е лечителят на всички национални болки.

„ Той няма да е панацея и индивидът, който ще поведе България по светлия път на демократичното ѝ развиване. Просто ще даде опция за работа на този парламент. Ако това нещо не се случи обаче, отиваме на нови избори и в това няма да има нищо ужасно. С оглед на волята на българските гласоподаватели действителностите в нашата страна са такива и не можем да се сърдим на никого “, сподели още Костадинов.

Според него решението за ръководител на Народното събрание би трябвало да се вземе бързо, само че в случай че партиите не се обединят, по-добре „ тази мъка да завърши “ и да се отиде на нови избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР