От ПП, може би, ще намерят нужните депутати за мнозинство. Продължаваме

...
От ПП, може би, ще намерят нужните депутати за мнозинство. Продължаваме
Коментари Харесай

От ПП: Намерихме част от нужните депутати за мнозинство

От Политическа партия, може би, ще намерят нужните депутати за болшинство. 

Продължаваме промяната откри нужния брой депутати, с цел да си обезпечи болшинство в Народното събрание. Tова сподели през днешния ден в Стара Загора националният представител Атанас Михнев, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Според Михнев, Слави Трифонов е развалил разговора в обединението по значимите тематики за актуализацията на бюджета и антикризисните ограничения.

„ За спорене не можем да приказваме, когато няма цена, нали комерсиалният закон споделя, че комерсиалната договорка като няма цена за дадена стока, е оскъдна. Това, което ние пазарим и това, за което ние се пазарим са хора с вярната мотивация да променим България, добави Михнев. Във връзка с Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево той сподели, че се изправят против мафията. „ Не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а против мафията и на страната на страната. Такива хора имаме вяра, че ще намерим “, добави Михнев.

По-рано " 24 часа " заяви, че осем депутати ще изоставен групата на " ИТН " в Народното събрание.

Те ще излязат от групата, макар че още нямат твърда спогодба с " Продължаваме промяната ", а занапред ще чакат предложения за партньорство. Още тази седмица може да се наложи привличането на новите самостоятелни депутати към основно гласоподаване.

Осмината се провеждат от подалия оставка състезателен министър на Има Такъв Народ Радостин Василев, който бил срещу спуснатото от партийния водач овакантяване на държавното управление.

Засега няма коментар от Василев. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР