От ПП чакат официална покана от ГЕРБ, за да обмислят

...
От ПП чакат официална покана от ГЕРБ, за да обмислят
Коментари Харесай

ПП чакат покана за преговори с ГЕРБ, ДБ отказват коментар

От Политическа партия чакат публична покана от ГЕРБ, с цел да обмислят предлагането на Бойко Борисов, обявиха от пресцентъра на партията, представени от „ Дивидент “.  

От там прецизираха, че към момента никой не се е свързал с тях и ще уведомят медиите за решението на Политическа партия, когато имат позиция.

Демократична България, които също ще бъдат поканени на диалози оповестиха, че на този стадий няма да коментар изказването на Борисов.  

Още с привършване на изборите от двете партии оповестиха, че няма да беседват с ГЕРБ и даже сложиха изискване за промяна на водача Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи през днешния ден на брифинг, че няма властови искания, тъй като хората чакат да се загърби егото, да се вършат взаимни отстъпки и да има разговор.

„ Европа и светът са в криза, ние в България не можем да се държим като хулигани. Тези избори демонстрираха, че народът не даде на никого независимо право да ръководи. Каза ни: намерете метод... Ще предложим, както беше през 90-те – контактна група и договарящи екипи. Ще поканим Плевнелиев, Соломон Паси, дано бъдат модератори “, сподели Борисов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР