Бившият бранител на Левски Джон Ингълс, който сега работи като

...
Бившият бранител на Левски Джон Ингълс, който сега работи като
Коментари Харесай

Андриан Краев за Кордоба: Той е топ професионалист и играч!

Бившият защитник на Левски Джон Ингълс, който в този момент работи като сътрудник и съставлява Андриан Краев, приказва пред медиите в Шотландия за Хосе Кордоба. Панамецът е трансферна цел на локалния гранд Рейнджърс. Твърди се, че на " Герена " е пристигнала оферта за 22-годишния защитник на стойност 3 млн. евро, след което шотландците са я покачили с още 200 хиляди

" Говорих с Андриан за Кордоба. Той ми сподели, че освен може би е най-хубавият бранител в България, само че е топ експерт и състезател, а също така е и страховит човек ", показа Ингълс пред SunSport.

" Това са огромни похвали от Андриан - той е убеден, че Кордоба ще се оправи добре в Рейнджърс или който и да е различен клуб, в случай че напусне Левски ", добави сътрудникът.

Рейнджърс следи Хосе Кордоба от месеци. Панамецът е на челна позиция в листата на наставника Филип Клеман, за нови попълнения. По-рано този месец бранителят посети " Айброкс " и бе посетител на " сините ", по време на дуела с Килмарнък.

Според информации прекосяването на Кордоба в Рейнджърс надалеч не е толкоз несъмнено, колкото се счита в Шотландия и Панама. Към него има доста сериозен интерес и от различен клуб, който е в борба с шотландския гранд за подписа му. Единственото ясно в този момент е, че Хосе Кордоба от лятото няма да бъде състезател на Левски, написа " Гонг ".
 Кокала: Тотално провален сезон за Левски
Кокала: Тотално провален сезон за Левски

Бившият ментор съобщи, че Николай Костов никога не е отговорен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР