От понеделник, 25 март 2024 г., в деня на Лунното

...
От понеделник, 25 март 2024 г., в деня на Лунното
Коментари Харесай

Таро прогноза за коридора на затъмнението през март-април за всички зодии

От понеделник, 25 март 2024 година, в деня на Лунното затъмнение, стартира интервалът на коридора на затъмненията, който ще продължи две седмици и ще приключи със Слънчевото затъмнение на 8 април. Според традицията този интервал е конфликтен и сложен, също така е кармичен и под напрежение. Кои от представителите на зодиакалния кръг ще се усещат добре през този необикновен стадий от 2024 година
Овен  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Овен
Очаква се Овните да се тревожат за своите сътрудници и деца. Възможни са съдбоносни запознанства, водещи до основаване на семейство, и не е изненадващо: в последна сметка коридорът на затъмненията ще се организира тъкмо в този знак. През тези две седмици за Овните е допустима огромна сума пари.
Телец  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Телец  
Пред Телците ще стои въпросът за фамилията или основаването на семейство. Излизате от нескончаем противен интервал и се стремите към огромен позитив, на който даже не сте разчитали. В живота ви ще пристигна значимо възобновяване и нулиране. Ще има и радостни събития, празници, празненства и пътувания до места за развлечение.
Близнаци  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Близнаци  
Близнаците ще видят значимостта на работните въпроси и процеси. Конфликти и битка за място под слънцето. Мъжете ще избират сред две дами, дамите ще вземат решение нещата с другари или родственици. През този интервал ще би трябвало да съберете воля, с цел да заемете управителна позиция.
Рак  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Рак  
Раците ще получат добра сума пари и огромни терзания за бъдещи вероятности. Разочарования в връзките или спорове с сътрудници. Възможно е да изпитате пресилване заради несъразмерна отговорност. Спестяване на пари и чести пътувания, командировки, визити на посетители или пътувания до места за развлечение.
Лъв  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Лъв  
Плановете или плануваното пътешестване на Лъвовете ненадейно ще бъдат нарушени. Представителите на знака могат да се усещат обвързани и несвободни. Възможни парични загуби. Но през втората седмица доста ще се усъвършенства и стабилизира. Животът ще се възстановява.
Дева  Таро прогноза за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Девите  
Девата евентуално ще се провали с обещаващ контракт, само че единствено с цел да получи още по-изгоден контракт или предложение. През този интервал ще преживеете значими промени в живота си и няма да ви е елементарно. Но несъмнено ще бъдете възнаградени!
Везни  Таро прогноза за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Везни  
Везните ще би трябвало да изоставен зоната си на комфорт и да изпитат известно отчаяние от нормалния ход на събитията. През този интервал ще ви завладеят страхове и терзания. Това не е необичайно: затъмненията ще се случват по вашата ос - Овен - Везни. Избягвайте споровете, не решавайте нищо през този интервал, пазете баланс.
Скорпион  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Скорпионите  
Скорпионите са изправени пред тежки кармични уроци и даже удари на ориста. Може да преживеете изменничество от обичан човек в този интервал или мощна свада с децата ви. Трябва да вземете сложни решения.
Стрелец  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Стрелец  
Някои източници на приходи на Стрелците ще бъдат затворени, само че някои ще се появят и даже ще ги създадат щастливи. Вашата ценностна система и критерии за цели ще се трансформират мощно през този интервал. Вярно, ще има разочарования: чака ви влакче в увеселителен парк - дръжте се крепко!
Козирог  Таро прогноза за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Козирозите  
Козирозите могат да чакат компликации със фамилията си, чувство за „ тресавище “ и мощно предпочитание да избягат от него. Ще почувствате, че сте „ прегорели “ от напрежение през тези две седмици, само че всичко ще приключи добре: изстудяване и помиряване с обкръжението ви.
Водолей  Прогноза на Таро за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Водолей  
Водолеите ще би трябвало да се тревожат за децата и новите планове, нуждата да пазят територията си и непреодолимото предпочитание да запазят своята. Очакват ви две седмици страхотни прекарвания, които в последна сметка ще бъдат позволени позитивно.
Риби  Таро прогноза за интервала на коридора на затъмнението през март-април 2024 година за Риби  
Рибите може да се разведат с колегата си или да се разделят с сътрудници по планове. Във всеки случай ви чака внезапна смяна на посоката в живота. Нови запознанства, нова работа или нови планове и всичко това на фона на сериозен нервозен стрес.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР