От Пийт ШрьодерВАШИНГТОН (Ройтерс) – Американските банки отчетоха в сряда

...
От Пийт ШрьодерВАШИНГТОН (Ройтерс) – Американските банки отчетоха в сряда
Коментари Харесай

Печалбите на американските банки се забавят поради по-ниски нелихвени приходи, по-високи реализирани загуби

От Пийт Шрьодер

ВАШИНГТОН (Ройтерс) – Американските банки регистрираха в сряда закъснение на облагите през третото тримесечие на годината, като по-ниските нелихвени доходи и по-високите осъществени загуби от банкови вложения се отразиха.

Федералната корпорация за гарантиране на депозитите на Съединени американски щати регистрира банкови облаги от 68,4 милиарда $ през последното тримесечие, което е спад от 3,4% по отношение на предходното тримесечие. На годишна база облагите на банките са намалели с 4,6%, значително заради това, че банките заделят повече средства за разноски за хранителни запаси за евентуални загуби по заеми, които са нарастнали с 33,2% през последните четири тримесечия.

Нелихвените доходи бяха понижиха с 4,1 милиарда $, или 5,2%, през третото тримесечие, до момента в който осъществените загуби се повишиха с 3 милиарда $, сподели FDIC.

Агенцията също по този начин заяви, че неосъществените загуби на банките от скъпи бумаги са се повишили до 683,9 милиарда $ през третото тримесечие трим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР