От Пирин (Благоевград) публикуваха позиция на клуба за инцидентите по

...
От Пирин (Благоевград) публикуваха позиция на клуба за инцидентите по
Коментари Харесай

От Пирин: Млада жена е с изгаряне заради сигнална ракета, изстреляна от агитката на Левски

От Пирин (Благоевград) разгласиха позиция на клуба за случаите по трибуните на мача с Левски. От клуба изричат отвращение от експанзията на служителите на реда по отношение на почитател на тима и разкриват още, че млада жена е с изгаряне след изстреляна сигнална ракета от последователи на " сините ".

Ето известието от формалната страница на Пирин във " Facebook ":

" Празник, само че с мъка най-после

Уважаеми другари, днешният дуел сред Пирин и Левски имаше всички предпоставки да се трансформира в същински футболен празник. Един против различен застанаха два тима във форма, които по всеобщо мнение в последните кръгове демонстрират положителни игри и реализират относително сполучливи резултати. На трибуните на стадион „ Христо Ботев “ имаше прилична за българските действителности посещаемост, агитките бяха гласовити.

Най-сетне след дълги месеци на изолираност, поради пандемията, нашият стадион „ заживя “ в по този начин мечтаната ни футболна атмосфера. Теренът бе чудесно квалифициран, организацията към срещата също бе на положително равнище. Крайният резултат не се хареса на никой пиринец, само че във футбола има победи има и загуби. Всички добре знаем това.

Голямото отчаяние в днешния ден пристигна от необяснимата експанзия по отношение на нашия последовател Владимир Будников (момчето на снимката) от органите на реда. Владимир бе третиран по извънредно нападателен метод, което докара до навлизането на кола за спешна помощ по време на дуела и приемането му по-късно в незабавно поделение на УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов ".

Накрая, само че не последно място, няма по какъв начин да не обърнем внимание на изстреляната сигнална ракета от последователите на гостите към публиката на Пирин, вследствие на което млада жена е с изгаряне. За край не ни остава нищо друго, с изключение на да си пожелаем, че цивилизованата форма на футбола ще надделее над първичната експанзия и стадионите ще бъдат несъмнено място за всички фенове на играта. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР