От петък до неделя в залата на СК Славия се

...
От петък до неделя в залата на СК Славия се
Коментари Харесай

Завърши още един лагер на звено “Бъдещи звезди”

От петък до неделя в залата на Семеен кодекс " Славия " се организира подготвителен лагер на гимнастичките-членове на звено " Бъдещи звезди ", образувано от ТК/БФХГ. В лагера взеха присъединяване 20 състезателки от общо 13 клуба от страната на възраст сред 11 и 13 години. В трите дни фокусът на провеждането му бе разработване и възстановяване на композициите за идния спортен сезон.

Гимнастичките работиха СФП по методиката на клуба-домакин " Славия " благодарение на Румяна Методиева, която е треньор на Рая Галчева. Имаха опцията да се допрян до изключителния професионализъм на балетния възпитател на НО дами Анатолий Думанов. Той организира извънредно забавни занимания с децата и им даде доста скъпи препоръки за контрола и телодържанието.

При изработването на съчетанията бе подчертано на вярното осъществяване механически и съгласно съдийските условия за всяко едно упражнение, като в същото време се търсеше грациозност и мощ. Момичетата имаха специфичен част обособен на вълните. Заниманията бяха извършени с ръководителя на ТК/БФХГ Мария Кънчева и членовете Мария Калангерова, Мария Илиева, Елена Дукова.

В събота девойките следиха откритото контролно на НО, като имаха специфични задания, какво да наблюдават професионално. След това проф. Татяна Янчева организира занятие с тях, за регулация на предстартовите душевен положения.

Всички състезателки-участнички получиха похвали за отдадеността, любовта и устрема за развиване, които демонстрираха през целия лагер. Получиха и доста красиви и практични дарове, общително обезпечени от компания KHELTH. Големите награди – топки с подписите на международните шампионки отбор от 2022, заслужиха Рая Галчева Семеен кодекс „ Славия ” и Анастасия Пономаренко Семеен кодекс „ Грация ”.

Председателят на ТК/БФХГ изрича признателност към БФХГ, екипа на НО, клубовете-домакини, всички експерти взели присъединяване в извършените мероприятия за звено „ Бъдещи звезди ” 2022-2023 година и членовете на ТК/БФХГ за желанието да бъдат вдъхновители на идващото потомство.

Снимка: Анна Недкова/БФХГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР