От няколко месеца Александра Богданска има нов приятел, за когото

...
От няколко месеца Александра Богданска има нов приятел, за когото
Коментари Харесай

Александра Богданска заби бивше гадже на Мария Илиева

От няколко месеца Александра Богданска има нов другар, за който не приказва намерено в общественото пространство. Запознати издават, че въпросният господин се споделя Мартин. Навремето мачото е имал алъш-вериш и с певицата Мария Илиева, тъй че очевидно харесва известни дами. Известно е, че изпълнителката си пада по по-млади от нея мъже. С днешна дата обаче се е кротнала до сегашния си сътрудник Александър Междуречки и не обръща взор към предишното, написа Уикенд.

Неотдавна Богданска показа, че сърцето ѝ е заето, само че не даде детайлности за връзката си. Говори се, че настоящото ѝ гадже идва от богато семейство и разполага със средства, та на Алекс към този момент не ѝ се постанова да води разправии на тази тематика. Именно свадите за пари са главната причина да се разведе с някогашния си брачен партньор Даниел Петканов. Хубавицата се ядосвала, че Лудия кореспондент не бил окуражен да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за публична разлъка.

Сeга някогашните съпрузи се пробват да поддържат положителния звук поради наследника си Габриел. Дори пътуваха дружно до Съединени американски щати по работа. Миналата година пък бяха на отмора в Тайланд с детето, което също породи много въпросителни. Почитателите на Алекс и Дани към момента се надяват, че може и да се съберат. Това не е първата им разлъка, тъй че сходен процес на събитията не е изцяло изключен. Не е ясно по какъв начин гледа сегашния другар на Алекс – Мартин, на топлите ѝ взаимоотношения с някогашния.

Преди време клюките свързваха Богданска с богаташа Любомир Захаринов, който след това се ожени скрито за фолк певицата Анелия. Милионерът флиртувал с Алекс, до момента в който бил разграничен за малко с чалга дивата. Пращал на манекенката скъпи дарове и букети, което мощно подразнило изпълнителката и тя решила да си го прибере назад. Сега Анелия не стопира да пуска любовни фотоси с хазартния необут в инстаграм, с цел да държи конкуренцията далеко. Говори се, че тя е много ревностна и го брани със зъби и нокти от златотърсачките.

Даниел и Александра се разведоха публично напролет на 2022г. Манекенката се жалваше, че раздялата я е смачкала, тъй като фантазиите ѝ за щастливо семейство били разрушени. През този интервал тя свалила 9 кг и станала слаба като вейка. От стрес косата ѝ почнала да пада. По думите ѝ страдала и от бодърствуване. Дори провеждала сеанси при психолог, който я направлявал да преоткрие себе си.

Още преди да сключат брак Даниел и Александра се изпокараха доста грозно поради невярност на хубавицата с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал неведнъж. След сватбата сякаш станали по-сериозни и виновни, само че тогава пък се появили други проблеми.

В началото Лудия кореспондент беше по-известният от двамата, само че след присъединяване на фамилията в риалити формата „ ВИП Брадър ” обстановката се промени. Сега Богданска е измежду най-успешните родни инфлуенсърки и има половин милион почитатели в инстаграм. Дори мина по аления килим на кинофестивала във Венеция паралелно до доста холивудски звезди. Петканов също се оправя добре, само че не може да задмине някогашната си по известност.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР