От няколко години Брадли Купър се изявява освен като актьор,

...
От няколко години Брадли Купър се изявява освен като актьор,
Коментари Харесай

Момичето на татко: дъщеричката на Брадли Купър засия на червения килим

От няколко години Брадли Купър се изявява с изключение на като артист, и като режисьор, като последният му план е филмът „ Маестрото “, отдаден на американския композитор Леонард Бърнстейн.

На премиерата на биографичния филм в Лос Анджелис 48-годишният Брадли се появи в доста специфична компания – на 6-годишната му щерка Леа дьо Сейн, която има и епизодична роля в лентата.

 Брадли Купър Getty

Сладката Леа носеше рокля с леопардов принт, кафяви обувки, чантичка и малко алено червило за специфичния мотив. Тя не изпускаше ръката на гордия си татко на аления клилим и двамата позираха за доста сладки фотоси дружно.

Майката на Леа и някогашна жена на Брадли Купър, Ирина Шейк, сподели поддръжката си, публикувайки фотография на плаката на кино лентата с Купър и Леа на стори в Instagram, като написа: „ Поздравления, @maestrofilm, толкоз горди баща и Леа “.

 Брадли Купър Getty

Малката Леа играе по-млада версия на дъщерята на Бърнстейн, Джейми, във кино лентата, което е първото ѝ актьорско присъединяване.

Освен с Леа и сътрудниците си от „ Маестрото “, Купър театралничи и с партньорката си от „ Роди се звезда “ – Лейди Гага.

 Брадли Купър Getty

Според източници на ET Гага и Брадли са доста близки другари и таят дълбока обич и почитание един към различен.

„ Те имат устойчиво другарство и се възхищават един на различен като хора и актьори. Гага искаше да бъде до Брадли нощес и да го поддържа. Беше значимо за нея да е до него “, настояват още източниците, уточнявайки, че Лейди Гага се надява да даде по-голям подтик на актьорската си кариера през новата година.

 Брадли Купър Getty

Филмът „ Маестрото “ е продуциран от Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе и към този момент получи възторжени мнения от прожекциите на кино фестивали в Ню Йорк, Лондон и Венеция.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР