От няколко дни Александър Кадиев е на Малдивите с дъщеря

...
От няколко дни Александър Кадиев е на Малдивите с дъщеря
Коментари Харесай

Сашо Кадиев заведе дъщеря си на Малдивите

От няколко дни Александър Кадиев е на Малдивите с щерка си Катерина. Актьорът обикаля първокласните курорти с детето на облага – почивката му е предоставена от туристическа организация в подмяна на реклама. Годеницата му Ивелина Чоева обаче не е с него.
В началото на месеца Сашо и Ивелина посетиха нетипичната за нашенците дестинация – Исландия. Манекенката показа, че не си пада по горещините – очевидно по тази причина не е отишла на Малдивите с благоверния си и той е завел дъщеря си. „ Вие може да се топите от кеф на плажа, но аз избирам да съм „ ледено момиче ”, тъй като жегата никак не ми е обичана и за изненада на всички лятото също не ми е обичан сезон. В Исландия обаче е супер! Започнахме нашия тур с посещаване на столицата Рейкявик. Последните пъти, когато пътуваме, постоянно обикаляме със скутери. Тръпката е доста по-готина, в сравнение с пешком или с колело ”, описа дългокраката брюнетка за приключението си в северната страна.

Кадиев напусна дългогодишната си работа като водещ на предаването „ Преди обед ”, само че очевидно не страда от липса на финанси, тъй като през последните седмици обикаля света, радва се и на първокласни придобивки. От известно време той кара чисто нов електромобил BMW в сребристо сиво. С лъскавото возило той доста дразнеше сътрудниците си от Би Ти Ви. Цената на този модел излиза над 200 бона.

Любовта на актьорa и годеницата му също върви добре, разясняват хора от обкръжението им. Въпреки минусите на Кадиев, които включват привързаност към електронните игри и цигарите, Чоева е подготвена да остарее с него. Двойката се сгоди в края на предходната година – нещо напълно ненадейно за Сашо, който наскоро разправяше, че е срещу брака. Въпреки дългогодишната му връзка с някогашната му жена Таня Тончева, която го подари и с щерка, той по този начин и не стигна до олтара с нея. С Ивелина обаче в реалност има такова желание, въпреки че дата за сватбата не е планувана.

Александър и актуалната му обичана към този момент се замислят за дете, издават осведомени с връзките им. Заради неочаквания им годеж даже се появиха клюки, че Ивелина може и да е бременна. Те обаче не се потвърдиха. Манекенката постоянно демонстрира в обществената мрежа по какъв начин пие алкохол, тъй че по всяка възможност ще изчака още малко преди да се реши на тази значима стъпка. Тя приема добре и се грижи безрезервно за доведената си щерка Катерина, тъй че има капацитет да бъде чудесна майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР