От новия сезон италианският национал Жоржиньо ще играе в Челси,

...
От новия сезон италианският национал Жоржиньо ще играе в Челси,
Коментари Харесай

Потвърдено: Челси взима италиански национал

От новия сезон италианският национал Жоржиньо ще играе в Челси, а съвсем несъмнено скоро ще го последва и наставникът му до момента в Наполи Маурицио Сари. Това удостовери президентът на неаполитанците Аурелио Де Лаурентис.

“Относно Жоржиньо остана единствено юристите да си свършат работата - разяснява босът на сребърните медалисти. - Бяхме си споделили, че в случай че той изиска нещо, то ние ще го вземем поради. По тази причина би трябвало да се извиня на Манчестър Сити. Разбирам Жоржиньо, в случай че избира да живее в Лондон вместо в Манчестър. Разбирам го и за това, че Челси ще му дава повече пари.”

Jorginho played more passes in the league in 2017/18 than another player in Europe's top five divisions.

• 3,197 attempted
• 2,860 completed

He averaged a pass once every 50 seconds. pic.twitter.com/8BJMYM4pRE
— Squawka Football (@Squawka) July 11, 2018
Така Де Лаурентис удостовери, че другата оферта за халфа е била от отбора на Джосеп Гуардиола. Президентът увери, че прехвърлянето на Жоржиньо не зависи от този на Сари.
d
“Споразумението за Сари е на финалната права, към този момент всичко зависи от самия него”, добави Де Лаурентис.

Парадоксалното сега е, че Маурицио Сари има контракт като старши треньор на Наполи, само че клубът към този момент назначи нов ментор в лицето на Карло Анчелоти. Сега Челси би трябвало да заплати наказателна клауза, с цел да го притегли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР