От НКП на Левски обявиха, че изпълнителният директор на синия“

...
От НКП на Левски обявиха, че изпълнителният директор на синия“
Коментари Харесай

НКП на Левски: Ивков и Стоилов потвърдиха присъствие на срещата на 1 април

От НКП на Левски оповестиха, че изпълнителният шеф на „ синия “ клуб Ивайло Ивков и старши треньорът Станимир Стоилов ще участват на плануваната за 1 април среща, която обаче се мести на " Герена ". Няма да участва притежателят на 26-кратните първенци - Наско Сираков. Мажоритарният акционер на вековниците разгласи това в свое .

Организираните почитатели пишат още, че другите поканени – Мило Борисов и и Даниел Боримиров, не са дали отговор.  

Ето какво написаха от НКП:

Изпълнителният шеф на Клуба Ивайло Ивков, с писмо до нас, удостовери публично наличието си на проведената за събота (01.04.2023 г.) среща с управлението на ПФК Левски. Същото, в персонален диалог с Председателя на УС на „ НКП на Левски “, стори и старши-треньорът Станимир Стоилов.

От писмото на Изпълнителния шеф е видно, че все още на неговия отговор, останалите поканени участници в срещата - Наско Сираков, Даниел Боримиров и Мило Борисов - не са дали отговор на поканата.

По предложение на Клуба, което ние одобряваме, срещата ще се организира в нашия общ дом стадион „ Георги Аспарухов “ от 12:00 часа.

В началото на днешния ден Наско Сираков излезе с изказване на клубния уебсайт, че има други задължения и няма да почете поканата. От Даниел Боримиров и Мило Борисов отговор към момента няма.

Видно е, че „ Пазителят на акциите “ не счита за належащо да откри време за среща тъкмо с тези („ по-малко от 1% “, съгласно едно негово изявление пред медиите) последователи на Левски, към които, преди три години, се обърна за поддръжка и получи такава за придобиването на мажоритарния пакет от акциите на ПФК Левски АД.

Налага се да напомним, че макар обстоятелството, че Левскари има из цялата страна и не малко градове отвън страната, въпреки всичко ПФК Левски е футболен клуб учреден, работещ и домакинстващ в град София. И точно в София на среща сме поканили и ще вземат присъединяване представители на редица Левскарски структури и фен-клубове от цяла България и чужбина.

Според нас отлагането на срещата с Левскарите в София е несвоевременно, голословно и недопустимо поради обстоятелството, че тежките управнически, а оттова и финансови проблеми, с всеки минал ден, се задълбочават от ден на ден и повече.

Държим да изясним позициите, желанията и уговорките на всички управителни и виновни фактори в Левски преди Общото заседание на акционерите, което е планувано за 06.04.2023. Това ще даде опция на всеки един от многочислените акционери в " ПФК Левски " АД да взима и гласоподава осведомени и аргументирани решения.

Според нас е извънредно време всички, от които зависи ориста на вековния клуб, да седнат на една маса и да изчистят несъгласията и неразбирателствата си по всички тематики.

Само ЛЕВСКИ!

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР