От най-дълбока древност е известна магическата сила на огледалата, както

...
От най-дълбока древност е известна магическата сила на огледалата, както
Коментари Харесай

Как да почистите огледалото на негативната енергия

От най-дълбока античност е известна магическата мощ на огледалата, както и другите способи, по които можем да ги използваме. Подобни огледални уреди могат да бъдат видени даже и през днешния ден из нашите земи, като образци за това са огледалата на Козирев, открити в архитектурно-историческия комплекс Мадара. За тях се допуска, че са имали за цел да трансформират усещанията за време-пространство, или пък каменните огледала, открити в Поморийската могила.

Всеизвестен факт обаче остава, че огледалата като такива, имат способността да натрупват негативна сила, която би могла да се излъчи и върху хората.

Най-опасни са огледалата, които са били станали очевидци на подиуми като ликвидиране или гибел, заради което, в случай че сте сложили в жилището си прекомерно остаряло, реставрирано или антично огледало за да придадете сантиментален или ретро дух на дома си, то бъдете нащрек! Вероятността сходни огледала да са видели доста от дългогодишния си „ живот “ е голяма.

За страдание освен старинните огледала крият опасности. Необходимо е да почистите от отрицателна сила всички подарени, наследени или закупени от вас огледала, тъй като няма по какъв начин да сте сигурни, че те няма да внесат негативна сила в дома ви.

Почистването на огледалото от отрицателна сила може да стане по няколко метода.

- В случай че не става въпрос за голямо огледало, а такова, което е портативно, то е най-лесно да го вземете със себе си, когато отивате на черква (ако сте вярващи) и останете с него най-малко половин час, изричайки молитва то да бъде почистено и всичко отрицателно да бъде отмито от него;

- Огледалата се почистват добре от негативна сила, в случай че бъдат ориентирани към слънцето, тъй като се смята, че слънчевите лъчи биха „ изгорили “ всичко отрицателно, което може да се съдържа в огледалото;

 Пречистване на огледалото от отрицателната сила

- Изплакването на огледалото с разтворена във вода сол е различен способ, само че още по-ефективно би било да почистите всички огледални повърхности в жилището си със светена вода;

Ако сте уверени, че съответно огледало ви носи беди, то тогава ще е належащо да извършите гала, за която ще ви трябват две свещи (най-добре църковни), сол, дървена купа и червен конец. Изсипете малко сол в купата и я поставете в центъра на огледалото, в долната му част. Запалете свещите, които сте сложили от лявата и дясната му страна, а някъде от горната страна (отново централно) завържете червен конец. Когато сте изпълнили тази процедура се вгледайте в огледалото и кажете няколко пъти на глас, че с тази гала изгаряте всичко зло, което се съдържа в него и го затваряте с три ключалки. След изгарянето на свещите, вържете три възела на аления конец, които съставляват ключалките и пъхнете конеца към задната част на огледалото, тъй че да не се вижда от близките. Солта и свещите изхвърлете в най-близката река или различен водоизточник с течаща вода, само че надалеч от вкъщи ви.

В умозаключение ще прибавим, че почистването на огледалата е от първостепенна значимост за благополучието на дома и живущите в него. Основната опасност се крие във обстоятелството, че огледалата имат способността да притеглят и съхраняват отрицателната сила. Всеки човек, който е имал отрицателни или даже зли намерения и се огледал в обещано огледало или даже витрина, би могъл да повлияе негативно върху идващите, погледнали към същото огледало или витрина, като по този метод би се атакувала аурата им. Няма по какъв начин да почистите всички огледала или витрини, през които би минал погледът ви, само че почистването от негативна сила на тези, които са в личния дом, би трябвало да се трансформира във ваше обвързване.

Вижте още:

- Никога не се карайте пред огледало;

- Какво предсказва счупеното огледало.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР