От НАП обаче не припарват до проф. Любомир Спасов. Той

...
От НАП обаче не припарват до проф. Любомир Спасов. Той
Коментари Харесай

Арабски шейх ли е проф. Спасов Правителствения или Да

От Национална агенция за приходите обаче не припарват до проф. Любомир Спасов. Той е част от листата на недосегаемите. Поне допреди няколко седмици. На фотосите виждате къщата и част от интериора в нея, в която живее към момента началникът на Правителствена болница „ Лозенец “. Прилича на облага на арабски шейх и по разкош, и по цени си е тъкмо това.Излиза, че здравната система и корупционната система дават неограничени въможности за по-умните и услужливите.

.

Малка спретната къщичка, подарък (?) от състоятелен другар, попаднал в " привилегирования " лист по " Магнитски "...

След разкритията за ужасяващи практики по трансплантации в прорез с всевъзможни закони и морал обаче, Спасов бе освободен. Той апелира в Софийски градски съд и бе оставен от съда на поста. Предстои развръзка, а Спасов отхвърля обвиняванията и доказателствата за трафик и злоупотреби с донорство и тарнсплантации на органи. Не е филм на ужасите – онлайн е…

В редакцията получихме фотоси от вкъщи на Спасов. Не знаем дали са достоверни, само че наподобяват такива, тъй като за първокласното имение на именития доктор се приказва и написа от дълго време. Къъщата му се прави оценка на над 3,5 милиона. Ако се прибави обзавеждането, част от което е полилей от Италия за към 100 000 евро (според изпратената ни информация, не я твърдим ние), цифрата ще скочи още нагоре.

Бившият министър председател Борисов постоянно повтаря, че през неговото ръководство животът на българите се подобрил доста. Ако Любомир Спасов е в представителната извадка - правилно е.

.

Единият от двата басейна.

Как Любомир Спасов си е купи къща за 3,5 млн. лева в „ Бояна”, питат се хората.
За тази къща от дълго време сигнализира бакера Цветан Василев. Медиите нееднократно са разгласили материали по тематиката, само че от институциите нито тон. Главният прокурор Гешев си трае, Национална агенция за приходите си трае, мълчи и КПКОНПИ, институции, които са супер дейни, когато би трябвало да бъде ударен някой неуместен на Борисов и компания.
Василев споделя: Някой му я купи (къщата на Спасов, б.р.), само че никой не пожела да проверява, за какво е изработен този подарък. Поводът за тази „ премия “, доколкото знам, е доставено здравно съоръжение през 2013, което е коствало не повече от 8 млн. лева, а Правителствена болница го е купила за над 30 млн. лева

Държавата е ощетена с над 20 млн. лв. и е допустимо част от тях са отишли, с цел да му бъде купена тази къща, счита Василев.

Партийният необут в Движение за права и свободи Делян Пеевски ли е купил имението на шефа на държавна болница, почтено за арабски петролен шейх? Този въпрос зададоха в писмо до Фрог нюз членове на Българския лекарски съюз. Те са учудени по какъв начин Любомир Спасов се е сдобил с първокласната къща, даже в случай че заплатата му е 20 хиляди лева месечно. .

Шармантна спалня по поръчка в Италия на незнайна цена...

Те упорстват да се осветли въпросната договорка и питат:

1. Вярно ли е, че зад покупката на къщата стои Делян Пеевски и рекламният необут Красимир Гергов.
2. От кого е закупена парцелът и каква е цената му?
3. Подарена ли е на Любомир Спасов?

Според клюки въпросната къща била на Гергов. Той пък имал задължения към компании, свързани с КТБ. Впоследствие имението било взето от Пеевски. Той пък на собствен ред го подарил на Спасов.

Още по-интересно става, когато се схваща, че Любомир Спасов, когато се подвига звук към скъпарския парцел, внезапно го прехвърля/продава(?) на предприемача и притежател на компания „ Градус “ Иван Ангелов – Пилето, нашумял със скандални разкрития на проговорил бизнесмен пред Комисията по проверката на предходното ръководство в 45-а парламент. Ангелов се оказа персонален другар на Борисов, на който премиера помагал в бизнеса, когато се наложело…

.

Такъв полилей може да си поръча всеки пенсионер, който 153 години икономисва петдесетолевките, дето Бойко ги раздаваше от джипката...

Странна работа: стане ли дума за мафиоти, обири, корупция, корист със служебно състояние и закононарушения, излизат съвсем едни и същи лица. И все са другари. А тези за по 300 и по-малко лв. дължими налози ги преследват като хлебарки в безценен ресторант...

Фрог нюз

П.П. Ако фотосите и изказванията не дават отговор на истината, ще се простим за сравнението на проф. Спасов с арабски шейх, въпреки да няма нищо обидно в това. Но в случай че Национална агенция за приходите се заеме да ревизира както би трябвало добитото от медика и доста неща се окажат правилни, изключително в частта за търговията с човешки органи...Коментара оставаме на вас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР