От началото на тази седмица е осигурено засилено полицейско присъствие

...
От началото на тази седмица е осигурено засилено полицейско присъствие
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в Шекера! Полицаи ще патрулират в махалата денонощно

От началото на тази седмица е обезпечено засилено полицейско наличие на територията на квартал „ Шекер махала ” в Пловдив, където през последните няколко дни породиха умишлени пожари в нерегламентирани сметища. От  горящите боклуци, в това число и автомобилни гуми и кабели, бе провокирано съществено задимяване, а вероятността огънят да се разпростре върху близки жилищни здания или други обекти е била действителна.
Прочетете още
На множеството сигнали от обезпокоени жители навреме са реагирали екипи на пожарната, а в полицията се реализират нужните дейности за определяне на причинителите. В тази връзка от управлението на  регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи е основана организация, с цел да не бъдат позволени и други сходни палежи. Сред набелязаните превантивни ограничения в ежедневната активност на  чиновниците на реда е сложена и задача за непрекъснато наблюдаване на местата в града, за които има информация за запалвания на струпани купчини с боклуци. Конкретно за квартал „ Шекер махала ” като такива зони се обрисуват към улиците „ Дилянка ”, „ Звънче ”, „ Лайка ”, бул. „ Васил Априлов ” и моста на „ Ален мак ”. За тях е очакван денонощен полицейски надзор, а обходът им се осъществява  по график от екипи на Трето районно управление (на МВР) и секторите „ Общинска полиция ”, „ Специализирани полицейски сили ” и „ Пътна полиция ”.  

В обсега на посочените ограничения е допустимо да влязат и други квартали в регионалния град.  При забелязване на хора, които палят боклуци на публични места, униформените ще бъдат безкомпромисни. Напомняме, че всеки открит извършител предстои на съответните наказателни наказания от способените институции.

Припомняме, че при последния случай почина мъж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР