От началото на седмица /8 януари/ се приемат плащания за

...
От началото на седмица /8 януари/ се приемат плащания за
Коментари Харесай

Важно съобщение от Дирекция „Местни данъци и такси” в Община Враца

От началото на седмица /8 януари/ се одобряват заплащания за налога върху транспортните средства за 2024 година.
Длъжниците могат да погасяват отговорностите си на касите на общинска данъчна администрация, както в брой, по този начин и с карта посредством ПОС терминално устройство; по банков път, посредством всяка една от съществуващите банки на територията на страната с ориентиране  по сметката на Общината, обслужвана от Първа капиталова банка; посредством ПИН код, възложен от Дирекция " Местни налози и такси ", както и на касите на пощенските станции и Изипей. Възможно е и отдалеченото  плащане от страната и чужбина посредством банкови карти през виртуален ПОС терминал на страницата на Община Враца, секция Месни налози и такси – Проверка и заплащане на отговорности. Създадена е опция за заплащане и с ПИК през страницата на Национална агенция за приходите. На предплатилите за цялата година се прави отстъпка от  5 на 100.
За настоящата година се одобряват заплащания и за патентен налог, налог върху таксиметров транспорт на пасажери и таксата за владение на куче.
Запазва се и редът за погасяване – системата покрива първо невнесените налози за минали години.
Текущите отговорности за налога върху недвижимите парцели и таксата за битови боклуци ще могат да се погасяват през месец февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР