От началото на Откритото първенство на Австралия станахме свидетели на

...
От началото на Откритото първенство на Австралия станахме свидетели на
Коментари Харесай

Линда Носкова: Серена Уилямс е моят идол

От началото на Откритото състезание на Австралия станахме очевидци на много изненади. Сензации не липсваха както при мъжете, по този начин и при дамите, само че най-много в дамския шампионат отпаднаха едни от най-големите в женския тенис към днешна дата. След ранните провали на международната номер 5, Джесика Пегула и международната номер 3, Елена Рибакина, преди няколко дни същото се случи и на лидерката в ранглистата Ига Швьонтек. Полякинята бе спряна от чешката тийнейджърка Линда Носкова още в третия кръг на конкуренцията, а по-късно тя откри и своето място на четвъртфиналите в Мелбърн.

В дуел от четвъртия кръг, Носкова имаше преднина от 3 на 0 гейма в първия сет, когато нейната съперничка Елина Свитолина бе принудена да се откаже поради контузия. По този метод, Линда към този момент е част от топ 8 на  Australian Open, а триумфът против Швьонтек най-малко за момента се трансформира в най-голямата победа за чешката тенисистка. Сега, Носкова показа на кого се възхищава в женския тенис и намерено назова своя кумир.

“Истината е, че същински се удивлявам на Серена Уилямс. Смятам, че тя е невероятна и я почитам поради всичко, което реализира. Серина може да служи за образец на всички нас и несъмнено изпитвам безпределно почитание към нея. Тя е моят кумир в тениса, а също по този начин отвън корта е доста приятна персона и е добър човек. Аз изживявам нещо ужасно в Мелбърн, и същински се любувам на всичко, което ми се случва ”, сподели Носкова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР