От началото на 2019 г. GEFCO България развива железопътната си

...
От началото на 2019 г. GEFCO България развива железопътната си
Коментари Харесай

GEFCO развива успешно железопътния транспорт в България


От началото на 2019 година GEFCO България развива железопътната си активност в страната, а българските производители и вносители получават достъп до световното покритие на мултимодалните решения на GEFCO

Въз основа на неповторимия си опит в интегрираните решения за веригите за доставки GEFCO сполучливо развива и предлага на сътрудниците си необятен набор от логистични услуги, по-специално мултимодални решения, включващи сухопътен, въздушен, морски и железопътен превоз. Благодарение на солидния си опит в железопътната промишленост, GEFCO е европейски водач в автомобилната железопътна логистика с 4,100 лични вагона.

През 2012 година 75% от капитала на компанията е добит от РЖД (Руски държавни железници), един от най-големите железопътни оператори в света, посредством който GEFCOполучава достъп до 85,000 км. железопътни линии, както и дълготрайна стратегическа поддръжка.

Използването на железопътeн превоз е приоритет за фирмите с взор в бъдещето

През годините GEFCO поставя старания да разпространява потреблението на железопътни решения на пазара. Добре изчисленото приложение на този вид превоз може да даде редица изгоди за бизнеса на клиентите. Част от тях са по-голяма сигурност и сигурност на транспортите, защото спрямо останалите типове превоз, жепезопътният е най-слабо обиден от климатичните изискванията или непредвидими провали. Също по този начин, когато се употребява за транспорт на дълги дистанции, той е по-рентабилен, а доста постоянно и най-бързото решение. От позиция на екосъобразност, железопътният превоз реализира най-високи резултати при минимум негативно въздействие върху околната среда, като спомага за понижаване на въглеродните излъчвания при транспорта на товари.

От началото на 2019 година дъщерното сдружение на GEFCO България направи няколко значими стъпки в укрепването на своите железопътни решения – тактика за развиване, която е напълно в сходство с визията на Групата GEFCO.

Първата от тези стъпки е подписването на съглашение за съдействие с БДЖ. Това значи, че дъщерното сдружение ще може да предложи по-добри условия на своите клиенти, както и повече надзор върху превоза и опция за предложение на по-голяма еластичност на решенията, включващи железопътен превоз.

" Ние открихме благонадежден, еластичен и високопрофесионален сътрудник в лицето на БДЖ. С подписването на съглашението с тях сме подготвили чудесна основа за основаване на надеждни и сигурни решения за българския пазар. Това директно съглашение ни дава опция да предложим самостоятелни решения, съобразени с потребностите на всеки клиент. “, означи Жером Шевроле, Управител на GEFCO България, Регионален управител на GEFCO за Балканите. “

В началото на годината бяха осъществени и първите сполучливи доставки на артикули с трен от страните от Централна Европа към България за потребностите на основен клиент от енергийния бранш. Пакетът услуги включва месечни достовки на товари с блок-влак, както и транспорти с индивидуален вагон.

GEFCO влага през днешния ден в логистиката на утрешния ден

Според отчета за разбор на пазара на железопътни транспорти на европейския железопътен превоз, през 2023 година в Европа се чака пазарът на железопътни товарни транспорти да доближи невероятните 34 милиарда $.

Групата GEFCO посреща настъпващите промени и провокации, като непрекъснато влага в развиването на своя експертен капацитет.

Компанията предлага необятна гама от нови интермодални решения и необятна логистична мрежа, включваща 57 железопътни терминала по целия свят. Ключови фактори за представянето на компанията са актуалното съоръжение и инфраструктура, както и акцентът върху времето за снабдяване и следенето на пратките.

Съчетаването на иновациионни технологии, взаимоотношение на всички равнища, видимост и колета от врата до врата, дават опция на компанията да даде на своите клиенти цялостни, интегрирани логистични решения, които да реализират висока оптимизация на потоците. По-високата добавена стойност, която Групата дава на своите клиенти в бързопроменящата се околна среда, я трансформира в желан, приближен логистичен сътрудник.

Групата GEFCO e международен водач в сложни решения за веригата на доставки и европейски водач в автомобилната логистика. Благодарение на експертизата през последните 70 години и опита на 13 000 чиновници, GEFCO основава умни и гъвкави решения, посредством които да премине и през най-трудните провокации, които стоят пред веригата за доставки във всички промишлености. С представителства в 47 страни, със мощна световна мрежа от сътрудници, компанията GEFCO обслужва 300 дестинации по целия свят на пет континента. През 2018 година Групата GEFCO е генерирала доход от 4,6 милиарда евро.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР