От МВР задържаха за 24 часа шофьора от Лясковец, причинил

...
От МВР задържаха за 24 часа шофьора от Лясковец, причинил
Коментари Харесай

Пускат срещу подписка шофьора, причинил катастрофата с Ферарио Спасов

От Министерство на вътрешните работи задържаха за 24 часа водача от Лясковец, предизвикал злополуката и умъртвил на пътя футболния треньор Ферарио Спасов. Вече стана ясно, че водачът е с 16 месеца стаж и е карал мощната немска кола с доста висока скорост – към 150 км/ч.

Според информация на той обаче ще бъде пуснат на независимост с най-леката мярка - " подписка ". В интернет е разгласил клипове, на които кара с над 260 км/ч., неотдавна е сниман да отнася махленски дирек в Лясковец.

За футболната общност загубата на 61-годишния футболен активист е голяма.

Ферарио Спасов е един от най-обичаните и уважаваните треньори в Монтанско. Няколко пъти е бил отпред на тима в Монтана. Под негово управление отборът печели шампионата във втория ешелон и промоция в " А " група.

Ферарио Спасов е едно от най-известните имена в българския футбол. Повече от 20 години той води разнообразни тимове в топ дивизията на страната. Най-големите му триумфи идват като треньор на " Литекс " (Ловеч). С тях той печели шампионската купа през 99-та година. През 2001-ва подвига и втория огромен трофей в родния футбол - Купата на България. Феновете на футбола назоваха треньора Феро. Самият той обясняваше, че необикновеното му име е концепция на татко му, който бил почитател на италиански футболист и кръстил сина си на него. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР