От моя страна няма никакви знаци и действия за край

...
От моя страна няма никакви знаци и действия за край
Коментари Харесай

Сидеров: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция

„ От моя страна няма никакви знаци и дейности за завършек на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 година, а триумфът й беше, че изместихме Движение за права и свободи и от 3-та политическа мощ в Народното събрание станаха 4–та ”. Това съобщи в предаването „ Събуди се ” водачът на „ Атака ” Волен Сидеров.  

„ Съжалявам, че Вътрешна македонска революционна организация потегли да разцепва тази коалиция, само че по този начин са решили ”, разяснява още Сидеров. 

„ Както и да се явим на изборите трите партии, е значимо да дадем уверения, че управническата стратегия на държавното управление, която сме поели, ще я свършим до дъно. И да не свързваме автоматизирано евроизборите с ръководството ”, добави водачът на „ Атака ”. „ За страдание това не го слушам от другите две партии ”.

Сидеров разяснява и писмото от НФСБ към Вътрешна македонска революционна организация, за което стана ясно в петък. В него от НФСБ оферират да се върнат на масата за договаряния, откакто от Вътрешна македонска революционна организация взеха решение, че ще се явяват независимо на евроизборите.  Попитан за какво той не е бил поканен, Сидеров съобщи: „ Може да не ме харесват към този момент ”.

„ Нещата би трябвало да се вземат решение по мъжки, а не с писма в жанр – прелъстена и изоставена ученичка, която написа на гаджето си ”, разяснява още Сидеров. Той отхвърля, че е желал да бъде лидер на листа. „ Ясни са единствено номинациите на Симеонов от НФСБ и Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация ”.

Сидеров съобщи, че огромната коалиция е постоянна, макар протичащото се в дребната коалиция.

„ Няма никакъв трус, не търсете земетресения. Нека и трите партии, и тримата водачи потвърдят, че без значение от метода на явяване на изборите, управническата стратегия до дъно, Борисов ще изкара най-сетне един мандат до дъно и ние ще бъдем поръчител за това ”, сподели водачът на „ Атака ”.

Сидеров разяснява и договорката за самолетите F16.

„ Да, на разнообразни позиции сме. Аз не преставам да считам, че това е неправилна договорка, не е нужна за България. Тези 2 милиарда би трябвало да отидат за обществени действия, обучение ”, продължи водачът на „ Атака ”. Той изясни, че тази договорка не е била записана в управническата стратегия.

„ Там има кардинални неща – за увеличение на приходите, оживление на стопанската система, за развиване на България. По тези кардинални неща, можем да продължим да работим. Надявам се господин Каракачанов да премисли това свое решение, в случай че е чисто негово, договорката може да се преразгледа, да се чуе моят глас. Ако имаме потребност от F16, дано ни подарят Съединени американски щати в символ на положително другарство ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР