От момичето, което плени цяла България с гласа си в

...
От момичето, което плени цяла България с гласа си в
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Саня е като моя майка

От момичето, което плени цяла България с гласа си в X Factor, до дамата, която отряза косата си в последния си видеоклип, с цел да се освободи от грешките, Жана Бергендорф извървя дълъг път в късата си музикална кариера.

Сега, след историята с опиатите, двата ареста, премеждията в любовта и напускането на музикалната компания, която даде старт на кариерата ѝ, изпълнителката е тръгнала по нов път.

"Наркотикът за мен беше като едно хапче антидепресант, което ми помагаше да изляза на сцената и да изпея песента си”, показа певицата тази неделя в предаването "Събуди се ", когато беседва с Мон Дьо.

Жана съобщи, че след напускането на "Вирджиния рекърдс ", тя е съумяла сама да превъзмогне зависимостта си от опиатите, откакто седнала и дълго разсъждавала върху грешките си.

"Около мен се завъртяха хора, които ми подадоха ръка ", описа певицата, имайки поради създателят на "Максимус " Иван Иванов-Айвън и Ани Скримова, която сега била персонален ПР на звездата.

За любовта си към Лео и тези неуместни и тъмни моменти от предишното си, Жана се връща с горест, заявявайки, че всичко е почнало с несподелените усеща и нейното твърдоглавие да резервира и залепи нещо от дълго време счупено.

На първия си арест тя била с лека телесна щета, тъй като с Лео влезнали във физическа свада. Това не бил първият сходен случай, споделя те.

Той постоянно я обиждал. "Наричал ме е отпадък, наричал ме е наркоманка. "

Заради неговото отношение и този арест, тя още повече залитнала към опиатите след ареста си. Тази преживелица я предиздвикала да се усеща самотна и уплашена от обстоятелството, че името ѝ попада в отрицателните вести по всички медии.

За някогашната си продуцентка Саня Армутлиева, изпълнителката приказва топло и с положителни усеща:

"Тази жена, като моя майка, е седяла и ме е хранила в Лондон, до момента в който записвах "Самурай " при Саймън Кауъл ", спомня си Жана и добавя: "Тя със сълзи на очи ми сподели: "Моля те, в случай че в миналото решиш да се върнеш към българската поп промишленост, върни се при мен. "

В момента Жана работи по собствен личен нов план — "Дивас ". Чрез него тя желае да открива млади музикални гении и да ги образова, само че няма упоритостта да става продуцент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР