От Министерство на отбраната излязоха с позиция, относно изказване на

...
От Министерство на отбраната излязоха с позиция, относно изказване на
Коментари Харесай

МО отговори на ГЕРБ за инцидента в Чешнегирово

От Министерство на защитата излязоха с позиция, по отношение на изявление на депутата от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев, че ликвидиране е новата версия за гибелта на военния от Чешнегирово. В позиция, публикувана до медиите, от силовото ведомство отвръщат, че демократичните правила на правовата страна изискват не политиците, а способените проверяващи органи да дават справедлива информация по трагичните произшествия в Българската войска.

Ето и цялата позиция без редакторска интервенция:

Трибуната на Народното събрание следва да се употребява за намиране решения на проблемите на хората, учредени на обективната истина, само че, за жалост, през днешния ден от тази естрада ПГ на ГЕРБ-СДС сервира следващите лъжи и операции.

Министерството на защитата за следващ път декларира, че демократичните правила на правовата страна изискват справедлива информация по сходни произшествия да дават способените проверяващи органи, а не политиците, които в съответния случай я употребяват само за предизборна агитация.

Твърденията на ПГ на ГЕРБ-СДС, че Министерството на защитата и Служба „ Военна полиция “ водят следствието по случая са белег на тревожна некомпетентност от страна на народните представители, защото на всеки правист е ясно, че следствие на сходни произшествия се води единствено от Военната прокуратура.

Още един път подчертаваме, че е неприемливо от трибуната на Народното събрание да се изнасят непроверени и манипулативни обстоятелства и да се въздейства както върху публичното мнение, по този начин и върху работата на проверяващите органи.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР