От медиите разбирам, че вчера отново е имало пореден епизод

...
От медиите разбирам, че вчера отново е имало пореден епизод
Коментари Харесай

Нанков: Оправдават се с магистралите на ГЕРБ, за да скрият факта, че пътищата не се поддържат

От медиите разбирам, че през вчерашния ден още веднъж е имало следващ епизод от пародийния сериал „ Магистралите на ГЕРБ “, написа във Facebook определеният за народен представител от ГЕРБ и някогашен министър на районното развиване Николай Нанков.

 

" Оставям встрани объркването сантиметри или милиметри липсвали в двата лота на „ Тракия “, строени 2010-2012 година Въпреки, че разликата в размера по принцип е значима във всяка сфера на живота. Като непряк наблюдаващ оставам с усещането, че цялата тази пушилка има две цели – отвън политическата. Първата е да се оправдае двугодишната липса на поддръжка по всички пътища в страната – освен на „ Тракия “. Което компрометира необратимо тяхното експлоатационно положение. И българските жители занапред ще търпят негативите от бездействието, в това число на служебните държавни управления. Втората е да се оправдае предстоящ ремонт за стотици милиони, включително и на сектори, за които не е необходим ", продължава той.

 

И прибавя в умозаключение:

 

" Знам ли – догадки, догадки, само че като стартират да работят, всичко ще стане ясно. Още чакали министрите елементи за осъществяването на плановете. А и да се произнесат специалистите, включително упълномощените лаборатории. Докато чакат, можеше да питат тогавашната шефка на дирекцията в АПИ, виновна за строителството на тези сектори от Автомагистрала Тракия със средства от оперативна стратегия “Транспорт ”, госпожа Цвета Тимева. Понастоящем тя е основен секретар на Президента и както се споделя – гъсти са си. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР