От Манчестър Юнайтед обявиха официално, че новият мениджър от следващия

...
От Манчестър Юнайтед обявиха официално, че новият мениджър от следващия
Коментари Харесай

От Манчестър Юнайтед обявиха причините за назначението на Ерик тен Хаг

От Манчестър Юнайтед оповестиха публично, че новият управител от идващия сезон ще бъде Ерик загар Хаг. Сега „ алените дяволи “ оповестиха аргументите за назначението на нидерландеца, който е подписал контракт за 3+1 години.

„ По време на диалога ни с Ерик, предхождащ неговото предопределение, останахме извънредно впечатлени от дълготрайната му визия за метода, по който да върне Манчестър Юнайтед на равнището, на което ние желаеме да се намира тимът. Останахме впечатлени още от неговите активност и увереност да реализира това “, съобщи футболният шеф на Ман Юнайтед Джон Мъртоу.

„ В предходните си четири години в Аякс Ерик се потвърди като един от най-интересните и сполучливи треньори в Европа, фамозен с атрактивния и атакуващ жанр на тима му, както и с отдадеността му в работата с юношите. Пожелаваме му триумф, защото сега той е концентриран върху сполучливия завършек на сезона на своя Аякс, след което чакаме с неспокойствие да го забележим в Манчестър Юнайтед през лятото “, добави шефът на „ алените дяволи “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР