От лятото на 2020 г., заводът за бутилиране на вода

...
От лятото на 2020 г., заводът за бутилиране на вода
Коментари Харесай

Заводът на „Девин“ ЕАД мина на 100% зелена енергия

От лятото на 2020 година, заводът за бутилиране на вода в град Девин – откъдето идват известните марки вода,и към този момент работи напълно със 100% зелена сила . Това води до понижаване с 18% на общите излъчвания въглероден диоксид на годишна база и е една от няколко стъпки, които водачът в бранша подхваща по пътя към нулев въглероден отпечатък.  

„ Следваме праволинейно политиката и уговорката си да вършим бизнес по резистентен метод с мисъл за околната среда и сме щастливи, че постигнахме задачата си делът на зелената сила да доближи 100%. Това е качествено нов стадий в нашето развиване като водач на пазара на бутилирана вода, който способства за устойчива стопанска система “, споделя Петя Манастирска, управител „ Устойчиво развиване “ в „ Девин “ ЕАД .

Ефективното потребление на естествените запаси и намаляването на излъчванията на парниковите газове е измежду главните бизнес цели на „ Девин “ ЕАД и е в сходство с Глобалните цели за стабилно развиване (Sustainable Development Goals) на Организация на обединените нации.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР