От Левски обявиха, че са сезирали европейската футболна централа за

...
От Левски обявиха, че са сезирали европейската футболна централа за
Коментари Харесай

Левски се оплака на УЕФА от цената на билетите за българските фенове за гостуването на Шкупи

От Левски оповестиха, че са сезирали европейската футболна централа за голямата разлика в цените на билетите зе локалните почитатели и българските последователи за първия мач с ФК Шкупи в Скопие в Лигата на конференциите.

" Левскари, в формалния уебсайт на ФК Шкупи е оповестена информация, която демонстрира шокираща разлика в цените на билетите за последователите на домакините и тези на Левски, за мача от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 на 27.07.2023 година на стадион „ Тодор Проески “ в Скопие.

В тази връзка, управлението на ПФК Левски адресира казуса до уредниците на футболната среща и до представителите на УЕФА (УЕФА пратеник и УЕФА отговорник по сигурността), съблюдаващи за спазването на наредбите на Европейската централа за шампионата ", написаха " сините ".

Цените на билетите за домакинския мачове на ФК Шкупи за макенодските последователи са сред 150 и 200 денара, което е към 2,5-3 евро. А за почитателите на Левски беше оповестена цена от 1200 денара (20 евро). За съпоставяне за мача сред националните тимове на Северна Македония и България в Лигата на нациите предишния септември цените са били сред 250 и 300 денара (4-5 евро).




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР