От края на миналата година до 6 януари всеки ден

...
От края на миналата година до 6 януари всеки ден
Коментари Харесай

Заради онлайн пазаруването масово фалират бутикови магазини

От края на предходната година до 6 януари всеки ден в страната банкрутира най-малко по един бутик, демонстрира изследване. " Конкуренцията онлайн е непостижима за нас, по тази причина се принудихме да затворим. Продаваме имуществото си за 8000 лева “, описаха от магазин за маркови облекла втора употреба в София, представен от " Телеграф ".

Според търговци преди физическите магазини, изключително за дрехи second hand, са били безспорен шлагер както в столицата, по този начин и в по-малките обитаеми места.

" В момента наклонността е обърната. Имаме дни, в които не влиза нито един човек “, разясниха продавач-консултанти. Техни сътрудници от квартал " Левски “, които имат и онлайн магазин, споделиха, че са затворили физическия си обект и сега продават единствено през интернет. Причина е, че клиентите избират да пазарят през телефона или компютъра. Освен това непрекъснато сменят номенклатурата. Според тях хората най-вече пазарят онлайн бебешки облекла и дамски облекла.

Всеки ден получавахме информация за банкрутирали сътрудници. Видяхме, че и нашият бизнес не върви и взехме решение да го продадем, обясниха търговци от столицата.

В момента всеобщо се разпродават цели бизнеси на бутици, с всичкото съоръжение и стока. Сред офертите са магазини в София, Пловдив, Шумен, Кюстендил, Сливен, Благоевград, Стара Загора.

Продава се цялостен банкрутирал магазин за облекла втора ръка в София за 5000 лева Върви с облекла, чанти, стелажи, огледала, мебели. В Кюстендил може да се купи съоръжение за 2000 лева Целия бизнес продават и няколко магазина в Благоевград.

Цените им със стоката вървят към 8000 лева Магазините са чартърен, като пространствата са разнообразни по величина. В Пловдив се продава търговски обект дружно с техниката - компютър, осветяване, пробни, мебели, стока за общо 55 000 лева.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР