От кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл минаха

...
От кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл минаха
Коментари Харесай

Признанието на семейство Клуни за Хари и Меган

От кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл минаха повече от две години, само че тя несъмнено е от събитията, за които се приказва дълго по-късно. Най-коментирани бяха както булката и нейната естествена визия, по този начин и многочислени звездни посетители, почели празника на любовта им.

Няма спор, че и Хари, и Меган, имат своите другарства в шоубизнеса, само че едно съумя да притегли вниманието ни - това с Джордж и Амал Клуни, които бяха измежду най-видните посетители на блестящото събитие.

Оказва се обаче, че другарството сред двете фамилии е почнало по-скоро откакто херцогът и херцогинята на Съсекс станаха законни брачен партньор и брачна половинка.
 Снимка 361291

Според нови разкрития семейство Клуни са получили персонална покана, както и места в залата, които допускат близка връзка с младоженците. По време на сватбата обаче са си признали пред останалите посетители, че в действителност не познават Хари и Меган, само че са решили да уважат събитието .

Присъствали на сватбата описват още, че едва ли и останалите звезди като семейство Бекъм или Опра Уинфри са били измежду най-близкото обграждане на херцога и херцогинята на Съсекс, а концепцията да ги поканят сигурно е на Маркъл , предава Daily Mail.

Подобно звездно наличие е добре пристигнало за някогашната актриса и нейния брачен партньор, които се затвърждават освен като кралска двойка, само че и като двойка с въздействие и контакти в светските среди . А измежду напускането им на кралския двор, единствено те им останаха...
 Меган Маркъл, изборите на Съединени американски щати, Йоланда Хадид и първият път, в който гласоподават в Америка
Първият път на Меган Маркъл

Правилен избор

Все отново, скоро след сватбата, Джордж и Амал върнаха поканата на Хари и Меган и ги посрещнаха в имението си на брега на езерото Комо. След това артистът нееднократно отбрани Маркъл поради засилените журналистически офанзиви против нея. Но всичко наподобява по-скоро като замяна на жестове и любезности.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР