От кандидатите за общински съветници ще работят в посока подобряване

...
От кандидатите за общински съветници ще работят в посока подобряване
Коментари Харесай

„Левицата!“ атакува местните избори в Несебър със силна листа за общински съветници

От претендентите за общински съветници ще работят в посока възстановяване на виталния стандарт на жителите на общината, качествено опазване на здравето и обазование

Коалиция „ Левицата! “ се впуска в борбата за локалните избори в Несебър с 15 претенденти за общински съветници. Листата е формирана както от хора с политически опит, по този начин и от представители на бизнес средите и интелигенцията. Сред претендентите има педагози, икономисти, лингвисти, хора на изкуството и др.  Това, което ги сплотява, е концепцията за транспарантно ръководство с ясни правила.  

Водач на листата е Георги Георгиев - знакова фигура за бизнеса и политиката в Несебър. Дългогодишен общински консултант. Семеен, с две дъщери.

 „ Листата ни е формирана от почтени хора. Заедно ще работим за възстановяване на стандарта на живот на всички съставни селища в общината. Разчитаме на персонални срещи с хората, с цел да чуем техните оферти за развиването на района. За нас самостоятелния метод към всеки гражданин на община Несебър е извънредно значим. “, безапелационен е лидерът на листата.

Основните цели в програмата на „ Левицата! “ са ориентирани към постигането на обществена сигурност и правдивост, възстановяване виталния стандарт, качествено опазване на здравето и обазование, както и осъществяване на към този момент стартиралите огромни инфраструктурни планове в общината.

На идните локални избори „ Левицата! “ е под №28 в интегралната бюлетина. Ето и кои са претендентите за общински съветници в Несебър и номерата на техните преференции:

101. Георги Георгиев

102. Сотир Наумов

103. Недка Абрашева

104. Паунка Стоева

105. Христо Николов

106. Боряна Саллакова

107. Калин Наумов

108. Стелияна Петрова

109. Никол Костадинова

110. Мария Атанасова

111. Пагона Калчева

112. Надя Аврамова

113. Веселин Кръстев

114. Тодорка Пилибосян

115. Емине Ариф

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР