От JPMorgan заявиха, че спират всички американски политически дарения след

...
От JPMorgan заявиха, че спират всички американски политически дарения след
Коментари Харесай

Банка спира спонсорирането на политици след щурма на Капитолия

От JPMorgan обявиха, че стопират всички американски политически дарения след нападението на , присъединявайки се към възходящия лист на американски корпорации, въздържащи се от такова финансиране след насилието. Комитетът за политически дейности в JPMorgan - банката с най-големи активи в Съединени американски щати - стопира да прави финансови вноски за републиканските и демократичните водачи най-малко за шест месеца, сподели представител на финансовата институция пред Агенция Франс Прес, оповестява БГНЕС.
„ Фокусът на бизнес водачите, политическите водачи и гражданските водачи сега би трябвало да бъде върху ръководството и приемането на помощ от тези, които обезверено се нуждаят от нея “, сподели Питър Шер, началник на корпоративната активност на банката. " По-късно ще има задоволително време за пропаганда и акции " , добави той.
 Задържаха индивида с председателската катедра от щурма на Капитолия Задържаха индивида с председателската катедра от щурма на Капитолия
Арестуван е мъжът, който бе сниман по какъв начин отнася председателската катедра от Камарата на представителите по време на протеста в Капитолия, прочие..
Припомнете си какво се случи в Капитолия - ТУК: .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР