От известно време моделът и водеща на America`s Got Talent

...
От известно време моделът и водеща на America`s Got Talent
Коментари Харесай

Защо Хайди Клум няма проблем с голото тяло

От известно време моделът и водеща на America`s Got Talent се намира в Гърция, откъдето от време на време разгласява свои фотоси.

От тях разбираме, че сега на гръцкия остров Миконос се снима последният сезон на риалити формата Next Top Model на Германия, в който Клум също взе участие.

С нея е и брачният партньор ѝ Томас Каулиц и по всичко проличава, че Хайди и този път сполучливо съчетава работата с удоволствията.

Тя се радва на хубостта на гръцкия остров, снима и споделя свободните от работа мигове с обичания си мъж.

Последната обява на звездата сякаш имаше за концепция да покаже хубав миконоски изгрев и несъмнено всички щяха да гледат него, в случай че обаче Хайди Клум не фигурираше на фотографията гола от кръста нагоре.

Така неостаряващият супермодел сполучливо отвлече вниманието от красивия изгрев. Хайди нееднократно е споделяла, че няма никакъв проблем с голотата и е доста свободна.
 Хайди Клум и новата ѝ провокативната фотография
Хайди Клум изкушава със секси фотография от спалнята

Моделът знае по какъв начин да предизвика

Израснала на нудистки плажове с родителите си, тя е същински нудист и се усеща доста удобно в кожата си, напомня Yahoo!Enetrtainment. „ Когато отида на плаж, той е на доста отдалечено място, където няма доста хора и обичам да вървя гола ", признава Хайди пред списание Ocean Drive преди години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР