„От изказванията и визиите на партиите в 46-тото Народно събрание

...
„От изказванията и визиите на партиите в 46-тото Народно събрание
Коментари Харесай

Стефан Янев: Силно се надявам в обозрим срок да бъде сформиран работещ кабинет

„ От изявленията и визиите на партиите в 46-тото Народно заседание бих желал да откроя нещо доста позитивно – в доста от декларациите чух цели и визии, които съответстват със започнатото от служебното държавно управление. По отношение както на ограничение на непрозрачното харчене на обществени средства, целите във значими обществени области като опазване на здравето и обучение, във връзка с бизнеса. Това, което беше декларирано във връзка с нуждата от правосъдна промяна, е нещо, което всички българи чакаме. Не инцидентно съвсем всяка година не сме сюрпризирани от рецензиите, които идват от Европейската комисия. Надявам се поръчките, които бяха дадени през днешния ден да бъдат осъществени с нужния разговор и консенсус “, добави той.

Стефан Янев отхвърли за разяснява обособени персони Това, което той се надява е държавното управление да бъде осъществено въз основата на цели.

По думите му е допустимо фрагменти от служебното държавно управление да преминат към постоянно. „ Трябва да има стратегия, коалиция и ясни цели. След това към този момент идва диалогът за личностите “, повтори служебният министър- ръководител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР